Кафедра високотемпературних матеріалів та порошкової металургії

У період з 06 по 10 травня 2024 року доцентка кафедри Тетяна Соловйова відвідала та представила Інститут матеріалознавства та зварювання імені Є. О. Патона на II INTERNATIONAL STAFF TRAINING WEEK: Digitalization and EU-Funding Projects в Dumlupinar University.

E заході взяли участь 63 учасники з 21 країни. Представники різних країн поділилися досвідом участі у міжнародних проєктах (Oktay Şah, Marijana Harset, Ratko Knezevic, Vasyl Mamray, Shoxrux Juraev, Tomoko Morino, Gilles Suzanon, Magdalena Sztukiel, Ayhan Kahraman). 

Відбулась зустріч з керівництвом університету - ректором Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, проректором Prof. Dr. Ayhan Kahraman. В ході візиту було також відвідано Eskisehir Osmangazi University. 

Під час партнерських зустрічей були представлені наукові інтереси та проектні здобутки кафедри високотемпературних матеріалів та НН ІМЗ ім. Є.О. Патона КПІ ім. Ігоря Сікорського, було обговорено шляхи подальшої співпраці та здійснення спільної наукової та проектної діяльності.

Щиро вдячні колегам з міжнародного відділу Kutahya Dumlupınar Universiteti (Umran Ercetin, Berrin Demir, Elif KÖRPE, Onur DEMİRCİLER) за гостинність, теплий і дружній прийом та конструктивну роботу!

Щиро вдячні відділу мобільності Igor Sikorsky Kpi Mobility та Ользі Демиденко за підтримку та надану можливість долучитись до заходу.