Кафедра високотемпературних матеріалів та порошкової металургії

Шановні колеги! 

Запрошуємо вас взяти участь у IX Міжнародній Самсонівській конференції  «Матеріалознавство тугоплавких сполук» (MSRC-2024), яка відбудеться 27-30 травня 2024 р. в м.Київ, Україна.

 

Організаторами конференції є Українське матеріалознавче товариство ім. І.М. Францевича, Інститут проблем матеріалознавства ім. І.М. Францевича НАН України, Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”. 

Тематика конференції «MSRC-2024», яка традиційно проводиться кожні два роки у Києві, включає широкий спектр матеріалознавчих питань від фундаментальних основ сучасного матеріалознавства тугоплавких сполук до практичного використання розроблених матеріалів. Проведення міжнародної наукової конференції має на меті створення професійного середовища для обміну думками та останніми науковими результатами в області матеріалознавства тугоплавких сполук, сприяння налагодженню зв'язків між ученими-матеріалознавцями та промисловими підприємствами, а також розширенню участі українських вчених у міжнародних наукових програмах. 

У рамках конференції «MSRC-2024» заплановано ключові доповіді за тематиками секцій,  усні доповіді та стендові презентації. 

Конференція відбудеться в очному форматі з основним місцем проведення в Інституті проблем матеріалознавства ім. І.М. Францевича (м. Київ, Україна). Також передбачено можливість онлайн участі. 

Більш детально ознайомитись з умовами участі можна на сайті конференції.  У разі виникнення питань звертайтеся за e-mail:

 

З повагою, 

оргкомітет конференції «MSRC-2024»