Кафедра високотемпературних матеріалів та порошкової металургії

Серед випускників освітньо-професійної програми магістра «Нанотехнології та комп'ютерний дизайн матеріалів», що завершили навчання в грудні 2019 року були студенти з Китайської Народної Республіки Ван Бо та Лянь Ін.

Після успішного захисту магістерських дисертацій та одержання дипломів випускники звернулись з наступним листом подяки до свого наукового керівника та професорсько-педагогічного складу кафедри.

Лист Дякую

Шановні викладачі та студенти:

Ми – китайської держави студенти Ван Бо та Лянь Ін. Ми мали велику честь навчатися в Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" в інженерному фізичному інституті. Ми успішно отримали диплом магістра з відзнакою за допомогою нашого керівника та викладачів. Під час навчання в інженерному фізичному інституті нас дуже вразили глибокі знання, гостре мислення та суворе академічне ставлення керівника Мазура Владислава Іустиновича, і ми багато чого здобули. З нагоди закінчення навчання ми хотіли би віддати шану інструктору!

Під час навчання магістра ми отримали ретельне керівництво та захоплену допомогу всіх викладачів коледжу, вчасно закінчили усі магістерські курси, досягли чудових результатів та отримали українську стипендію.

Викладачі суворі у викладанні, працюють сумлінно та відповідально. Лекції цілеспрямовані та деталізовані. При фокусі на певній частині, щоб переконатися, що ми розуміємо, ми в повній мірі використовували міркування на дошці. Розрахунки чіткі та легко прийнятні. Допомогали нам терпляче і уважно переглядали домашні завдання.

У коледжі є повне навчально-методичне обладнання, сучасне експериментальне обладнання та чиста та охайна лабораторія, що дозволило нам успішно проводити науково-дослідні експерименти.

Однокласники теплі та доброзичливі, і дякуємо однокласникам за велику допомогу в житті та навчанні.

Під час навчання в Україні ми не лише засвоїли професійні знання, а й вивчали та вивчили українську мову та місцеву українську культуру. Ми знали українських друзів і були дуже задоволені і вдячні за це.

Бажаємо, щоб коледж процвітав, отримував більше відзнак і тренував більше талантів. Бажаємо вчителям гарної праці та міцного здоров’я. Бажаємо, щоб мрії студентів здійснилися. Нехай дружба між Китаєм та Україною триватиме назавжди та зміцнить культурний, науковий та освітній обмін між двома країнами.

Китайські студенти: Ван Бо, Лянь Ін

20.01.2020