Кафедра високотемпературних матеріалів та порошкової металургії

В кінці листопаду та на початку грудня відбувся мобільний лекторій НЦ «МАНУ» для обдарованих дітей Івано-Франківщини та Чернігівщини.

Footwear ebay

Лекторій, який функціонує у рамках проекту «Наука ХХІ століття: перспективні напрями розвитку», дає можливість учням долучатись до спілкування з провідними вченими, нвуковцями, які доступно можуть пояснити наукові процеси і явища, продемонструвати наочні експерименти.

27 листопада лекторій побував у м.Городня, Чернігівської області, а в грудні завітав до Івано-Франківська, де відбулись інтерактивні лекції та семінари за участю учнів старших класів та педагогів Івано-Франківська, Галича, Рогатина, Надвірної. 

Активну участь в організації лекторію та в проведенні лекцій бере Чл.-кореспондент Національної академії наук України, професор Лобода П.І. Він, зокрема, закликав молодь  більше зосереджуватися на отриманні якісних знань задля гідного конкурування на ринку праці й акцентував увагу на важливості наукових досліджень, а також зауважив, що використання сучасних нанотехнологій і наноматеріалів – один із визначальних чинників наукового, економічного й оборонного розвитку держави.

Докладніше на сайті МАН України